Baranya.hu

Bogdán László családjának közleménye

Megrendülve, végtelen fájdalommal ezúton tudatjuk a világgal, hogy a gyász óráiban elzárkózunk minden nemű média és politikusi megkereséstől, kérdéstől, felajánlástól. Lacit szerető Családja helyezi végső nyugalomra, a Családja és Barátai ajánlják Isten irgalmába lelkét, utolsó útján. Minden más hír hamis, kegyeletsértő, szégyenletes, és ellenkezik a gyászoló Család minden felajánlkozásra egyértelműen közölt akaratával

Laci halálának körülményei a későbbiekben is kizárólag a Családra tartoznak. Aki méltón kíván emlékezni Őrá, kérjük, foglalkozzon az életével, aminek középpontjában küldetése állt: a cigány embereket is, ahogyan mindenkit megillető EMBERSÉG elérése, az egyenlő tisztelet munkával és emberi nagysággal, mindenek előtt a JÓSÁG-gal (lasipe) kivívása.

A gyászmisére 2020. július 24. napján, pénteken 10 órakor a cserdi polgármesteri hivatal mögötti téren kerül sor, majd 11 órakor helyezzük Őt örök nyugalomra a cserdi temetőben. Azt követően közösségi megemlékezést tartunk, melyen a felkért Barátok beszélnek. Minden nemű politikusi, vagy politikai megnyilvánulás elől elzárkózunk, mivel Laci szabad szellem volt, egyetlen pártnak vagy politikai családnak sem volt tagja. Egyik esemény sem média nyilvános. Kérjük ennek tiszteletben tartását.

 Kérjük Mindazokat, akik személyesen eljönnek Laci búcsúztatására, hogy ne készítsenek kép vagy hangfelvételt, mert sem magán, sem nyilvános felhasználásához nem járulunk hozzá, kegyeleti okokból. Kérjük akaratunk tiszteletben tartását.

A Lacit körülvevő, hihetetlenül széleskörű szeretet és tisztelet miatt sokan kívánnak részt venni búcsúztatásán. Kérjük szépen, hogy a Cserdin kívülről érkezők, rangtól függetlenül (hacsak egyedi esetben a Család másként nem rendelkezik) hátul álljanak meg, hogy az életében legközelebbi szerettei lehessenek Hozzá legközelebb utolsó, földi útján.

Jelen közleményünk kizárólag változtatás nélkül, teljes terjedelemben közölhető.

Laci búcsúztatásával is életcélját, örökségét szeretnénk szolgálni. Hajtsunk fejet, csendesedjünk el, tartsunk önvizsgálatot az Ő értékrendje szerint. Váljunk emberségesebb, jobb emberré, aminek Ő élete minden napját szentelte!

 

 

 

a gyászoló Család

 

 

 

 




További hírek