Baranya.hu

SZÉLES KÖRŰ KÖZÖSSÉGI FELMÉRÉST INDÍTOTT A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A Baranya Megyei Önkormányzat nagyszabású közösségi felmérést indított októberben, melynek során a megye valamennyi lakosának véleményére kíváncsiak
SZÉLES KÖRŰ KÖZÖSSÉGI FELMÉRÉST INDÍTOTT A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A Megyei Önkormányzat egy Európai Uniós társfinanszírozású pályázati projekt keretében arra kéri Baranya megye lakosait, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a megye közösségi életéről minél teljesebb kép kialakításához, illetve ötleteikkel, véleményükkel segítsék az Önkormányzatot abban, hogy nagyobb tömegeket megmozgató, a megyei közösségek fejlesztését, a baranyai identitás erősítését szolgáló reprezentatív rendezvények valósulhassanak meg a közeljövőben.

A projekt célja az, hogy minél több baranyai lakos elmondhassa véleményét a saját településén tapasztalt közösségi folyamatokról, illetve javaslatokat fogalmazhasson meg azok jobbá tétele kapcsán. A járványügyi készültség miatt az Önkormányzat úgy látja, hogy a kérdőív kitöltése a lehető legbiztonságosabb módon a projekt internetes oldalán (https://baranyakincsei.hu/kerdoiv/) keresztül történhet. A kérdőív kitöltése során személyes adatok megadására nincs szükség, az teljes egészében anonim. A projektben sor kerül a remélhetőleg többezres nagyságrendű válasz feldolgozására, és az Önkormányzat a kapott válaszok és vélemények mentén dolgozhatja ki a 2021-2022 során megvalósuló rendezvények tematikáját, és keríthet sort azok megszervezésére.

A kérdőív kitöltésére 2020. december 31-ig van lehetőség.




További hírek