Baranya.hu
Üdvözöljük Baranya megyében!

Baranya.hu

Széchenyi 2020

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül Baranya megye 7 éves keretösszege: 38,02 milliárd forint

 

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében eddig elnyert pályázatok összege:

00000000000 Ft

Koronavírussal kapcsolatos hírek

Hírek

Pályázati lehetőség települési önkormányzatoknak

A Klímabarát Települések Szövetsége a Life Logos 4 Waters - LIFE20 CCA/HU/001604 című projekt keretében pályázati programot hirdet Magyarország települési önkormányzatai számára
Tovább

Újabb adomány indult Baranyából Kárpátaljára

Hat baranyai település összefogásának köszönhetően csaknem 10 millió forint értékű adomány indult ma Kárpátaljára a háború elől menekülők megsegítésére.
Tovább

Elindult a turizmusfejlesztési stratégia készítése Baranyában – jelentette be Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke.

A Baranya Megyei Önkormányzat, mint projektvezető a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával és a Mesés Mecsek Térségi Turisztikai Társulással közösen célul tűzte ki a megye turizmusának fejlesztését.
Tovább

Baranya Segít az ukrajnai menekülteknek

1 millió forinttal támogatja a Baranya Megyei Önkormányzat az Ukrajnából háború elől menekülni kényszerülőket.
Tovább

Összes hír

Baranyai városok

Események
Összes eseményÚtátadás Pécsváradon play

Útátadás Pécsváradon

Két felújított útszakaszt adtak át Pécsváradon, ezeket a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében hozták rendbe. Az átadón Madaras Zoltán, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, hogy a 38 milliárdos keretből 2,3 milliárd forint jut a megyében az utak rendbetételére.

...az élet itt többről szól!