Baranya.hu

PostaPont nyílt Baksán

Megnyitott Baranya első PostaPontja. A Baksai Önkormányzaton kialakított ügyfélszolgálati helyiséget Nagy Csaba országgyűlési képviselő, Őri László vármegyei elnök és Dukai Miklós önkormányzatokért felelős államtitkár adta át hétfőn.
PostaPont nyílt Baksán

Dukai Miklós az átadón elmondta, fontos, hogy a legkisebb településen élők is hozzáférjenek az alapvető közszolgáltatásokhoz. Baksa jó példája annak, hogy ezek a fejlesztések a kormány és a települések összefogásával megvalósíthatók, mondta az államtitkár.

Nagy Csaba a térség országgyűlési képviselője emlékeztetett rá, hogy a Posta önkormányzati épületbe történő újra nyitásával Tóth Gábor polgármester úr a helyieknek tett ígéretének tett eleget.

Az új PostaPont a Magyar Falu Programból felújított Önkormányzaton kapott helyet.  

Őri László vármegyei elnök hangsúlyozta, Baksa jó példája annak Baranyában, hogy kell a fejlesztési lehetőségekkel gazdálkodni. Ennek eredményeként orvosi rendelő és családi napközi energetikai korszerűsítése valósult meg az elmúlt években megyei fejlesztési forrásból a településen, jelenleg pedig a Kultúrház energetikai korszerűsítése zajlik. Ezen fejlesztéseket jól kiegészítik a kormányzat által indított Magyar Falu Programból megvalósult beruházok, mondta Őri László.




További hírek