Baranya.hu

Ön kit javasol a megye kitüntető díjaira?

A Baranya Megyei Közgyűlés rendelete alapján évente díjat kapnak azok a személyek, akik különösen sokat tesznek Baranya fejlődése érdekében. A díjak részletes leírása megtalálható a megyei önkormányzat honlapján. A díjakat illetően május 31-ig várják az írásos javaslatokat a Baranya Megyei Önkormányzat titkárságán levélben, e-mailben vagy személyesen (cím: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9., 1. emelet, titkarsag@baranya.hu). Információ a 72/500-401 telefonszámon kérhető.
Ön kit javasol a megye kitüntető díjaira?

A díjak:

 1.) A megye rangját emelő, fejlődését elősegítő tevékenység elismerésére Pro Comitatu  Baranya Díj;

2.) A megye társadalmi életében kifejtett kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemek elismerésére Baranya Fejlődéséért Díj, Egészséges Baranyáért Díj, Koltai Péter-díj, Közrend-Közbiztonsági Díj, Nemzetiségekért Díj, Kulturális, Művészeti és Sajtó Díj;

3.) A köztisztviselők és közalkalmazottak kiemelkedő munkájának elismerésére, a megye közössége javára kifejtett áldozatos tevékenysége vagy rendkívüli teljesítmény elismerésére Baranya Megye Díszpolgára cím, illetve a helyi közösség szolgálatáért a Baranya Megyei Közgyűlés Elnökének Kitüntető Díja.
További hírek