Baranya.hu

Baranyai termékekkel köszönte meg az egész éves helytállást Őri László a mentősöknek

A sok éves hagyományt folytatva ajándékcsomagokkal köszönte meg a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke a mentőszolgálat munkatársainak az egész éves szolgálatot. Őri László több, mint 150 csomagot adott át csütörtökön a Pécsi Mentőállomás vezetőjének. A csomagokat az ünnepek alatt Baranya megyében szolgálatot teljesítő mentősök között osztják szét.
Baranyai termékekkel köszönte meg az egész éves helytállást Őri László a mentősöknek

Mostanra már hagyománnyá vált, hogy a Baranya Segít Program keretében Őri László év végén megköszöni a mentősök egész éves emberfeletti helytállását. Idén helyi termelők által készített portékákból összeállított ajándékcsomagot kapnak a megye mentőállomásain az ünnepek alatt is szolgálatot teljesítő mentőorvosok, ápolók és sofőrök.

A megyei elnök közel 200 csomagot adott át csütörtökön Varga Gyulának a Pécsi Mentőállomás vezetőjének. Őri László elmondta: „Nehéz év van mögöttünk, de fontos, hogy a Baranya Segít Program keretében a hagyományt megtartva megköszönjük a mentősök egész éves helytállását.”

„Minden baranyai nevében szeretnénk kifejezni hálánkat, hogy ha baj van akkor gyorsan érkezik a segítség” - mondta Őri László.

Varga Gyula, a pécsi mentőállomás állomásvezető tisztje megköszönte a mentősök nevében az ajándékokat.

A csomagokat, melyek helyben megtermelt lekvárokat, ivóleveket és aprósüteményt is tartalmaznak karácsony mindhárom napján szolgálatot teljesítő mentősöknek juttatják el.     




További hírek