Baranya.hu

Saját belvárosi irodában fogadja ezentúl a családokat a Pécsimami Egyesület

12 év után saját irodába költözött a pécsi és baranyai családokat segítő Pécsimami Egyesület. Mostantól a Citrom utca 8. 1. em. 3. szám alatt várják a családokat. Az új irodát Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és Gellén Nóra az egyesület vezetője adták át.
Saját belvárosi irodában fogadja ezentúl a családokat a Pécsimami Egyesület

A Pécsimami Közhasznú Egyesület 2011 óta segíti a pécsi és Baranya megyei családokat. Az elmúlt több, mint 10 évben számos helyszínen fogadtuk a családokat, egyesületünk szerteágazó tevékenységének színvonalas megvalósításához és kiszámítható, biztonságos működésünkhöz hozzájárul, hogy a szülők most már minden városrészből jól megközelíthető, állandó helyszínen érhetnek el bennünket, hétköznap 9.00 – 17.00 óra között- mondta Gellén Nóra az egyesület elnöke.

A könnyen megközelíthető belvárosi iroda megvásárlását egy több, mint 4,5 millió forintos kormányzati támogatás tette lehetővé, melyhez a Baranya Megyei Önkormányzat is támogatást nyújtott. 

Őri László az átadón elmondta, a Pécsimami Egyesületre több, mint 10 éve számíthatnak a baranyai családok, ha támogatásra, útmutatásra van szükségük. Öröm, hogy mostantól saját irodában kereshetik fel a gyermekes családok az egyesület munkatársait. Az összefogás eredményeként megnyíló új székhely különös jelentőséggel bír, hiszen a családoknak a mostani nehéz időkben is biztos támasza lehet a Pécsimami Egyesület. 




További hírek