Baranya.hu

Polgárőröket támogatja a „Baranya segít program”

Őri László a Baranya Megyei Önkormányzat elnökének kezdeményezésére indult el a „Baranya segít program”, amely a mai napon új elemmel bővült. A program keretében a baranyai idősek ellátásában is segítséget nyújtó polgárőrök részére adott át a megyei elnök egészségügyi maszkokat és fertőtlenítő szereket.
Polgárőröket támogatja a „Baranya segít program”

A Baranya Megyei Önkormányzat épülete előtt kerültek átadásra a védekezéshez szükséges egészségügyi maszkok és fertőtlenítő szerek. A múlt héten indult el a „Baranya segít program”, melynek első állomásaként a frontvonalban küzdő mentősök részére kerültek átadásra többek között multivitamin italok, kávék és élelmiszer csomagok. A program most új elemmel bővült, melynek keretében Cseh László a Baranya Megyei Polgárőr Egyesület Szövetségének elnöke vette át az egészségügyi maszkokat és fertőtlenítő szereket.

Az átadott egészségügyi védőeszközök a megyében több, mint 2500 szolgálatot teljesítő polgárőr számára jelent segítséget. A baranyai polgárőrök a megye kisebb és nagyobb településein élő időseket segítik a bevásárlásban és a szükséges gyógyszerek kiváltásában. Hálával és köszönettel tartozunk azoknak, akik a veszélyhelyzet során a frontvonalban értünk dolgoznak, külön szeretném megköszönni azoknak a helytállását, akik önkéntesként munkájuk és a családjuk mellett szabadidejükben segítik a járványügyi védekezést. Az önkéntesként szolgáló polgárőrök jó példát mutatnak a közösségünk számára. A következő időszakban a „Baranya segít program” további segítséget fog nyújtani a veszélyhelyzetben dolgozók és segítők részére. Vigyázzunk egymásra! – tette hozzá Őri László.




További hírek