Baranya.hu

Ülésezett a Baranya Megyei Közgyűlés

Ünnepélyes külsőségek mellett kezdődött meg a Baranya Megyei Önkormányzat csütörtöki ülése, új tag került a testületbe. Almás Roland szabadszentkirályi polgármester az országgyűlési választáson mandátumot szerző Nagy Csaba képviselői helyére került be a területi választási listáról.
Ülésezett a Baranya Megyei Közgyűlés

Ünnepélyes külsőségek mellett kezdődött meg a Baranya Megyei Önkormányzat csütörtöki ülése, új tag került a testületbe. Almás Roland szabadszentkirályi polgármester az országgyűlési választáson mandátumot szerző Nagy Csaba képviselői helyére került be a  területi választási listáról.

 

Az új képviselő eskütételét az előző év munkájáról beszámoló rendőrségi, katasztrófavédelmi és polgárvédelmi szervezetek beszámolói követték, a testület megköszönte eredményes munkát.

 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programhoz kapcsolódó feladatokról, valamint a többletforrás igényekről szóló beszámolót egyhangúlag elfogadta a közgyűlés.

 

A Baranya Megyei Turizmusfejlesztési Ügynökség előző évi tevékenységéről szóló beszámolót követően több képviselő szorgalmazta a megyei turisztikai szereplők összefogását és közös lobbitevékenységet annak érdekében, hogy Baranyában több vendégéjszakát töltsenek a turisták.




További hírek