Baranya.hu

Távkonzultációs lehetőség a baranyai gazdálkodóknak

A Baranya Megyei Kormányhivatal az idei évben is biztosítja a gazdálkodók számára az egységes kérelmek sikeres benyújtásához szükséges szakmai konzultációs lehetőséget. A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetre tekintettel a hagyományos tájékoztató fórumot ezúttal videókonferencia keretében tartják meg az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály szakemberei.

Az egységes kérelmek beadásával, az igényelhető jogcímek vis maior eseteivel kapcsolatos tájékoztatásra, távkonzultációra 2020. április 28-án, kedden kerül sor. A videókonferencia részleteiről – a pontos kezdési időpontról, a részvételhez szükséges technikai tudnivalókról – a jelentkezések összesítését követően e-mailben értesítik majd az érdeklődőket a kormányhivatal munkatársai.

A baranyai gazdálkodók, gazdálkodási szervezetek, szaktanácsadók a tájékoztató fórumra történő jelentkezési szándékukat legkésőbb 2020. április 23-án 16.00 óráig jelezhetik az agrartamogatas@baranya.gov.hu e-mail címen.

Az idei évi egységes kérelmek benyújtásával kapcsolatos kormányhivatali tájékoztatás a Magyar Államkincstár által összeállított diasor alapján történik, de érdemes megnézni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kérelembeadást segítő oktatóvideó-sorozatát is, amely ide kattintva érhető el.

(Baranya Megyei Kormányhivatal)

Forrás: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/baranya/hirek/tavkonzultacios-lehetoseg-a-baranyai-gazdalkodoknak?fbclid=IwAR3OBjQvj0ocI040d122Lmg1qATukZ_wed6S3fc5ilJP_4OMt-rOuQmWST0




További hírek