Baranya.hu

A Baranya TOP Team is indul az idei Táltos futáson

Saját csapattal indul a Baranya Megyei Önkormányzat a 2019-es Táltos futáson. A terep- és akadályfutó versenyen a versenyzőknek 7 és fél kilométeres távot kell legyűrniük.
A Baranya TOP Team is indul az idei Táltos futáson
  • A Baranya Megyei Önkormányzat több munkatársa számos versenyen megmérette már magát az elmúlt években, így tavaly már csapatban is elindultak egy versenyen, ahol kiválóan szerepeltek. Innét jött az ötlet, hogy ebben az évben is közösen nevezzenek – mondta Madaras Zoltán megyei elnök a verseny kapcsán.

A verseny a Pécsi Testkultúra Közhasznú Egyesület szervezésében valósul meg, az ötletgazda az egyesület elnöke, Lipcsik Zoltán elmondta:

  • Amatőr hosszútávfutóként a párommal együtt mindig kerestük a kihívásokat, újdonság volt számunkra az akadály- és terepfutás. 7 évvel ezelőtt több versenyen is részt vettünk, de ehhez sokat kellett utaznunk. Abban az időben a Balatontól délre nem voltak ilyen jellegű megmérettetések. Megtetszett ez a világ, ezért úgy döntöttünk, hogy mi megszervezzük.

2019-ben immár 6. alkalommal rendezik meg a Táltos-futást.  Az idei év újdonsága, hogy T Á L T O S+ néven új versennyel bővül a kínálat. A verseny 2019. április 27-én, szombaton kerül lebonyolításra a pogányi Zsályaliget élményparkban.

További információ:

pecsitestkultura.hu

 

 

 




További hírek