Baranya.hu

Kit javasol a megye kitüntető díjaira?

A Baranya Megyei Közgyűlés rendelete alapján évente díjat kapnak azok a személyek, akik különösen sokat tesznek a megye fejlődése érdekében.
Kit javasol a megye kitüntető díjaira?

A díjak:

1.) A megye rangját emelő, fejlődését elősegítő tevékenység elismerésére Pro Comitatu  Baranya Díj;

2.) A megye társadalmi életében kifejtett kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemek elismerésére Baranya Fejlődéséért Díj, Egészséges Baranyáért Díj, Koltai Péter-díj, Közrend-Közbiztonsági Díj, Nemzetiségekért Díj, Kulturális, Művészeti és Sajtó Díj;

3.) A köztisztviselők és közalkalmazottak kiemelkedő munkájának elismerésére, a megye közössége javára kifejtett áldozatos tevékenysége vagy rendkívüli teljesítmény elismerésére Baranya Megye Díszpolgára cím, illetve a helyi közösség szolgálatáért a Baranya Megyei Közgyűlés Elnökének Kitüntető Díja.

A díjak részletes leírása megtalálható az alábbi felületen: www.baranya.hu/dokumentum/223. A díjakat illetően május 15-ig várjuk az írásos javaslatokat a Baranya Megyei Önkormányzat titkárságán levélben, e-mailben vagy személyesen (cím: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9., 1. emelet, titkarsag@baranya.hu). Információ a 72/500-401 telefonszámon kérhető.




További hírek