Baranya.hu

Több mint 1500 állásajánlat egy helyen

Több mint 1500 állásajánlat és közel 50 munkáltató és szolgáltató várja mindazokat, akik 2017. november 16-án ellátogatnak a Baranya Megyei Kormányhivatal által szervezett állásbörzére. A rendezvényt Pécsett, a Tudásközpontban tartják.
Több mint 1500 állásajánlat egy helyen

A Baranya Megyei Kormányhivatal a munkaadók és a munkavállalók egymásra találását igyekszik segíteni a TOP-5.1.1-15-BA1-2016-00001 „Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020” projekt keretében szervezett nagyszabású rendezvényével. Az állásbörzén megjelennek a munkaerőhiánnyal küzdő munkáltatók, melyekkel személyes kapcsolatfelvételre nyílik lehetőség. Emellett a rendezvényen azokat az állásajánlatokat is megtalálják az érdeklődők, amelyeket a Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya, valamint a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai a térségből összegyűjtöttek.

A rendezvényen a foglalkoztatási szakemberek tájékoztatást adnak a foglalkoztatást elősegítő támogatási és szolgáltatási lehetőségekről, valamint tanácsot adnak az álláskeresés, az önéletrajzírás, a karriertervezés, az önmegvalósítás, az önismeretfejlesztés témaköreiben is. A NAV munkatársai külön standon tájékoztatják az érdeklődőket a munkavállalással kapcsolatos adózási tudnivalókról, illetve a helyszínen ügyfélkapu nyitási lehetőséget is biztosítanak.

A rendezvényre a Kormányhivatal ingyenes buszjáratokat is indít az álláskeresők számára Szigetvárról, Szentlőrincről, Komlóról, Sásdról, Mohácsról, Sellyéről és Vajszlóról.

Az állásbörzével kapcsolatban a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain kérhető további információ.




További hírek