Baranya.hu

Határon átnyúló pályázati lehetőség kis- és közepes vállalkozások számára - megnyílt az újabb BLight felhívás

Hazai kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várja a Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség a BLight projekt keretében.
Határon átnyúló pályázati lehetőség kis- és közepes vállalkozások számára -  megnyílt az újabb BLight felhívás

Olyan fejlesztési ötleteket várnak, amelyet a térségben (Baranya, Somogy és Zala megye területén) működő vállalkozások olyan horvát partnerrel valósítanának meg, amelyek Horvátország nyolc északi megyéjében működnek (Muraköz megye, Kapronca-Kőrös megye, Verőce-Drávamente megye, Eszék-Baranya megye, Varasd megye, Belovár-Bilogora megye, Pozsega-Szlavónia megye és Vukovár-Szerém megye).

Első körben elegendő, ha röviden, koncepció szinten leírják, milyen fejlesztést valósítanának meg, ez az un. Light Concept. A Blight elsősorban innovatív, újdonságtartalommal bíró fejlesztéseket támogat pl.: a gyártás vagy szolgáltatás területén.

Ha olyan fejlesztési ötlete van, amelyet egy határon átnyúló együttműködés keretében szeretne megvalósítani, akkor a BLight pályázat ideális lehet az Ön vállalkozása számára.

A felhívás keretében 2019. május 20. éjfélig várják a pályázók jelentkezését, egyelőre egy un. Light Concept, vagyis projekt koncepció benyújtásával. A pályázatra https://www.b2match.eu/blight weboldalon elérhető elektronikus felületen keresztül lehet jelentkezni.

Azok pályázhatnak, akik rendelkeznek legalább 1 lezárt pénzügyi évvel, minimum 1 fő alkalmazottal, pozitív saját tőkével a benyújtást megelőző lezárt üzleti évben, és a projekt előkészítésére, végrehajtására, elő- és társfinanszírozására képességekkel és megfelelő tapasztalattal. Fontos, hogy olyan területen tevékenykedjenek, amelyet a program finanszíroz.

További információt a Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség honlapján: www.bmfu.hu oldalon, illetve a program honlapján, a www.b2match.eu/blight oldalon talál.

Amennyiben kérdése van a pályázattal kapcsolatban, keresse a projekt menedzserét, Göndöcsné Agócs Dórát a +36-30-650-57-15 telefonszámon, illetve az info@bmfu.hu oldalon.




További hírek