Baranya.hu

Saját csapattal indul a Baranya Megyei Önkormányzat

Saját csapattal indul a Baranya Megyei Önkormányzat a 2018-as Bivaly Racingen.
Saját csapattal indul a Baranya Megyei Önkormányzat

Az idén második alkalommal szervezett megmérettetés az erő, az állóképesség, a gyorsaság és a koordinációs képesség próbája.

 

A Baranya Megyei Önkormányzat felvállalta, hogy részt vesz az esemény népszerűsítésében. Emellett saját csapattal is indulunk, büszkék vagyunk arra, hogy néhány kollégánk több versenyen is feszegeti határait. A rendőrséget és a honvédséget is felkértük, vegyenek részt egy-egy saját csapattal a megmérettetésen, ezzel is növelve a tétet – tájékoztatta az újságírókat Madaras Zoltán megyei elnök.

 

A versenyt idén második alkalommal szervezték meg. A táv 7,5 kilométer 11 akadállyal, egyéniben és csapatban is indulhatnak a versenyzők, a gyerekeket könnyített pálya várja. Budai Zsolt polgármester hangsúlyozta, hogy a verseny akár csapatépítésnek is felfogható.

 

A verseny ötletét az adta, hogy szerettünk volna olyan egyedi dolgot szervezni kistelepülésként, ami támogatja a sportos életet, a szabadidő hasznos eltöltését, mindezt összekötve egy csapatépítő tréninggel. Célunk nem a bevétel, hanem a sport népszerűsítése a szabadban, a jó levegőn. Ezen keresztül szeretnénk bemutatni a környék szuper adottságait is.  

 

A verseny szeptember 29-én lesz. A nevezés 8-tól kezdődik, az első rajt 10-kor indul. Ütemes indítás van a versenyen.




További hírek